Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

8ο Συνέδριο Οικολόγων Πράσινων – Καταστατικές αλλαγές

 
ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερο έντονων πολιτικών διαδικασιών και σημαντικών αποφάσεων θα είναι για τους Οικολόγους Πράσινους αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο 25 Ιουνίου θα γίνει στο Πολυτεχνείο το δρομολογημένο από καιρό Καταστατικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων, με κεντρικό μήνυμα «ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Οι αλλαγές και συμπληρώσεις που θα συζητηθούν, αποκτούν ιδιαίτερη επικαιρότητα ενόψει τόσο του κοινωνικού κινήματος για περισσότερη και πιο άμεση δημοκρατία όσο και των νέων απαιτήσεων που δημιουργεί για τους Οικολόγους Πράσινους η ενίσχυση της θεσμικής τους παρουσίας και της απήχησής τους.
Την επομένη, Κυριακή 26 Ιουνίου, θα συνεδριάσει στα κεντρικά γραφεία της Πλ. Ελευθερίας το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων

Στην ατζέντα της συνεδρίασης, που είναι ανοικτή στο σύνολο των μελών, περιλαμβάνονται οι εκτιμήσεις για την πολιτική και οικονομική συγκυρία, αλλά και οι πράσινες διεκδικήσεις για ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, με επικαιροποίηση των προτάσεων που είχαν καταθέσει για διάλογο οι Οικολόγοι Πράσινοι ήδη από την προεκλογική εκστρατεία του 2009. Θα συζητηθεί επίσης η ανανέωση της σύνθεσης της Εκτελεστικής Γραμματείας, καθώς με το θεσμό της εναλλαγής τις επόμενες μέρες λήγει η θητεία μεγάλου μέρους των μελών της.

Χώρος Διεξαγωγής Συνεδρίου: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΕΜΠ) - Πατησίων 42, Αμφιθέατρο ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΙΝΗ

Ώρα προσέλευσης: 10:00. Ώρα έναρξης: 11:00

1 σχόλιο:

  1. Θα το διορθώσω κι εδώ.
    Το συνέδριο αυτό δεν είναι το 8ο.
    Περυσι είχαμε το 7ο τακτικό όμως είχαμε επίσης τουλ. 2 έκτακτα... έχουμε αποφασίσει να μετράμε μόνο τα τακτικά, οπότε το 8ο τακτικό συνέδριο θα γίνει τον Οκτώβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή