Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αυτόνομα θα κατέβουν τελικά στις εκλογές οι Οικολόγοι Πράσινοι


Την αυτόνομη συμμετόχη τους στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου αποφάσισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι με πλειοψηφία 78% κατά το Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριό τους που πραγματοποιήθηκε 19 - 20 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η άποψη που υποστήριζε τις προεκλογικές συνεργασίες συγκέντρωσε το 18,1% ενώ το 3,9% ήταν λευκά.

Επικυρώθηκε στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων η ομόφωνη πρόταση του Πανελλαδικού Συμβουλίου που κατατέθηκε να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας η Ιωάννα Κοντούλη και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επικείμενες εκλογές.

Η Ιωάννα Κοντούλη και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος αποδέχτηκαν τη σχετική πρόταση. Κατά της πρόταση του Πανελλαδικού Συμβουλίου ψήφισαν 2 σύνεδροι ενώ καταγράφηκαν και 5 λευκά.

Ο Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος θα έχει αύριο, Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στο γραφείο του στη Βουλή, διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη 23 Μαΐου, και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.


Στις 9:30 θα συναντηθεί με την Επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, στις 10:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη, στις 10:30 με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Καμμένο, στις 11:00 με την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, στις 11:30 με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη, στις 12:00 με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Α.Σαμαρά, στις 13:00 με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο, στις 13:45 με τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Ν.Μιχαλολιάκο, στις 14:30 με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στις 17:00 με τον Πρόεδρο της Δράσης Στ.Μάνο, στις 17:30 με τον Πρόεδρο του κόμματος Δημιουργία Ξανά Θ. Τζήμερο και στις 18:00 με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Θ.Δρίτσα και Δ.Παπαδημούλη (ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α.Τσίπρας θα απουσιάζει τη Δευτέρα και την Τρίτη στο εξωτερικό).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου